Antal rum:
Antal m2:
Pris mdr. i alt:
Indskud:
Type:
Husdyr:
Vaskemaskine:
Cykelkælder:
Elevator:
Kælderrum:
Have:
Ældrevenlig:
Familiebolig:
Ungdomsbolig:
Handicapvenlig:

Om AAB


Arbejdernes Andelsboligforening i Struer (AAB-Struer) blev stiftet den 17. februar 1939 og har i dag omkring 1.100 boliger fordelt i Struer Kommune. Både arkitektonisk og indretningsmæssigt er der noget for enhver smag.
 
Hovedparten af vore boliger er familieboliger, og de fleste findes i etagebyggerier. AAB-Struer kan dog også tilbyde attraktive rækkehuse med små haver til. Størrelsen på boligerne varierer fra ca. 25 kvm. til 125 kvm.
 
Boligerne er opført løbende gennem hele foreningens levetid, og gennem fornødne renoveringer og moderniseringer sikrer vi tidssvarende standard i alle afdelinger.
 
Alle vores lejligheder i Struer by er koblet på YouSee Kabel-TV, som udover 3 programpakker giver mulighed for etablering af bredbåndsopkobling til internettet via Webspeed. 
 
Vi har som målsætning, at AAB skal være en tidssvarende og moderne boligforening, hvor vi prioriterer at bygninger, grønne områder, installationer m.v. altid er vel vedligeholdt. Vi prioriterer ligeledes at vi fra både viceværter og administrativt personale yder en høj service overfor vores beboere. Kort sagt, AAB-Struer skal være boligforeningen, hvor det er rart at bo.
 
Struer kendetegnes af nærheden af Limfjorden og den flotte natur, som domineres af vand, frisk luft og afvekslende kuperet terræn. Kommunen har en mangfoldighed af sports- og idrætsklubber, og både på uddannelses- og institutionsområdet er Struer velforsynet med tilbud.  
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Arbejdernes Andelsforening Struer  |  Ringgade 89  |  7600 Struer  |  Telefon: 97 85 01 33  |  Fax: 97 85 31 33  |  aab@aab-struer.dk